Triplaus & day 1: Union Berlin – FC Köln

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Tämän viikonlopun Triplaus eroaa tavanomaisesta sillä, ettei ihan sinkkulinjalla ammuta liikkeelle. Ensimmäinen poiminta otetaan Bundesliigan perjantaikierrokselta. Köpenickissä nähdään vierailijat Kölnistä ja odotuksissa on tasainen vääntö. Se ei kuitenkaan tapahdu maalien kustannuksella ja eiköhän molemmat verkkoa tule myös heiluttamaan. Maalikeskiarvolla 2.75 operoivat niput eivät kuulu varsinaisesti under-kategoriaan.

Under-vetoista kohdetta haetaan sen sijaan lapun täydentäjäksi sumusaarilta. Viime ajat vaikeuksissa ollut Marcus Forssin edustama Hull City isännöi nousukahinoissa parveilevaa Huddersfieldiä. Hull on hävinnyt kaikki viisi edellistä kotiotteluaan ja tehnyt näissä vain yhden maalin. Illan vieraat ovat myös omissa matseissaan olleet hankaluuksissa maalinteon suhteen. Näen jo 0-0 tuloksen koristavan tulostaulua 90 minuutin päätteeksi, mutta jätetään optio myös vieraiden onnistumiselle.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here