Tuplaus & day 2: SL Benfica – FC Midtjylland

Mestarien liigan karsinnat jatkuvat välierävaiheen merkeissä, kun Midtjylland matkaa Lissaboniin Benfican vieraaksi ensimmäiseen osaotteluun.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Kotijoukkue on selkeä suosikki, sillä suoralle voitolle irtoaa 1.32 kerrointa. Tämäkin on silti markkinatoppi. Midtjyllandin alkukausi Tanskan korkeimmalla portaalla ei ole ollut ihanteellinen ja illan vastus on laadultaan ihan eri luokassa.

Myötäillään markkinaa sen suhteen, että tänään lusitaanit juhlivat avausosan voittoa. Portugalin pääsarja ei ole vielä startannut, joten Roger Schimdt miehistöineen on saanut keskittyä tähän matsiin toden teolla. Sarja-avaus on kuitenkin perjantaina Aroucaa vastaan ennen toista osaottelua ja tämä homma halutaan paketoida ennen sitä.

Midtjyllandin leirissä tämä suunnitelma on varmasti selkeä ja puolustusvoittoinen ryhmitelmä tuskin ottaa riskejä hyökkäyspäähän lähdettäessä. Tämän myötä isketään kotivoiton kylkeen vielä alle 3.5 maalin raja, jotta kerroin kohoaa vaadittuun kakkosen pintaan.

Pelivalinta: SL Benfica voittaa & ottelussa alle 3.5 maalia (2.14)
2.päivän panos: 11,70€

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here