Tuplaus & day 1: FC Nordsjælland – Lyngby

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Tanskan Superliigassa maanantain ainoa kohtaaminen pelataan klo 20:00 alkaen, kun vastakkain ovat FC Nordsjælland ja Lyngby. Kampanja startataan tuttuun tyyliin sinkkukohteella.

Hyvillä sijoilla vuodesta toiseen painava Nordsjælland on suosikin viitta niskassaan myös tänään Farumilla. Kausi on lähtenyt käyntiin kahdella voitolla ja viime matsissa napattu ryöstö Bröndbyn vieraana oli kova käytännön esimerkki Flemming Pedersenin ryhmältä.

Kahdesta matsista yhden pisteen kaivanut Lyngby nousi sarjaan täksi kaudeksi ja jää tänään jalkoihin. Suoran kotivoiton kerroin saa kiinnostavaa 1.90 kerrointa, mutta yli 1.5 maalilla höystettynä päästään tarvittaviin lukemiin.

Pelivalinta: FC Nordsjælland voittaa & ottelussa yli 1.5 maalia (2.34)
Avauspäivän panos: 5€

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän