Tuplaus & day 2: Ludogorets – Shamrock Rovers

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Tuplauksessa matka sen kun jatkuu ja päivän tarjonnasta esiin kaivetaan Mestarien liigan karsintoja, jossa klo 20:45 startataan ottelulla Ludogorets – Shamrock Rovers.

Bulgarialainen isäntäjoukkue on hyvin vahvoilla avausosan hallintaan, josta omaa tarinaansa kertoo suoran voiton kerroin 1.50. Europelien kokenut kävijä Ludogorets on materiaaliltaan kokonaisvaltaisesti laadukkaampi joukkue kuin Rovers, vaikka irlantilaiset ovat kotimaassaan hallinneetkin.

Ludogorets on myös oman sarjakautensa avannut puhtaalla pelillä ja päästämättä maaliakaan, joka on tilauksessa myös tänään. Isketään kotivoitto liuskalle sillä ehdolla, että vähintään pari kertaa ottelussa verkko heiluu. Isännät haluavat taatusti lähteä toiseen osaotteluun vieraissa varma tulos alla.

Pelivalinta: Ludogorets voittaa & ottelussa yli 1.5 maalia (2.02)
2.päivän panos: 10,23€

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here