Veikkausliigan maanantain ainoassa kamppailussa nähtiin viisi maalia. Petteri Forsell laukoi yhden kauden hienoimmista maaleista.

FC Haka kaatoi kotikentällään FC Interin numeroin 3-2 (1-1) Veikkausliigassa maanantai-iltana.

Ottelun sankariksi nousi valkeakoskelaisten maalitykki Lee Erwin, joka teki kaksi maalia ja nosti kauden maalimääränsä jo kymmeneen. Erwin puski 3-2-voittomaalin lisäajan lisäajalla.

FC Interin tähtipelaaja Petteri Forsell oli myös monessa mukana. Hän teki 27. minuutilla tylyn ja mahtavan osuman yläriman kautta! Forsell myös epäonnistui rankkarissa avausjakson lopulla, mutta teki toisella jaksolla illan toisen maalinsa.

KATSO MYÖS: Video: Matej Hradecky pamautti unelmamaalin 30 metristä Ilveksen verkkoon