Tuplaus & day 1: Hellas Verona – AS Roma

Serie A:n illan ensimmäinen ottelu saa toimia Tuplauksen pääroolissa, kun Hellas Verona saa vieraita pääkaupungista AS Roman muodossa.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon.

Tappioputkeen ajautunut kotijoukkue on ollut parempi, mitä tulokset antavat ymmärtää. Putoamisviivan alle valahtanut veronalaisryhmä on koko sarjan epäonnekkain joukkue pisteodottamaan peilaten. Viiteen sarjapisteeseen jääminen on kummallista, kun pisteodottama on yli 12.

Myös Roma on ollut epäonnekas, muttei samoissa sfääreissä Hellaksen kanssa. Vieraiden osakekurssia heikentää kuitenkin rankka otteluruuhka ja poissaolijoiden lista, joista tietenkin tärkeimpänä Paulo Dybalan puuttuminen. La Joya on toki vielä hetken sivussa, joten Jose Mourinho saa pyöritellä paikkaajia Tammy Abrahamin syöttötuoliin. Myös Helsingissä kentällä käväissyt Leandro Spinazzola puuttuu tänään kokoonpanosta, mutta viime kaudella vastuuta ottanut Nicola Zalewski paikannee vasemmalla laidalla.

Isketään pelimerkit rohkeasti markkinaa vastaan ja haetaan kotijoukkueelle kauden toista voittoa, vähintään kuitenkin tasapeliä. Hellas on ollut kiistatta ollut tuloksiaan parempi. Salvatore Bocchetti tarvitsee kipeästi sarjapisteitä, ettei työpaikan kohtalo ole yhtä lyhkäinen kuin edeltäjällään Gabriele Cioffilla.

Lapulle: Hellas Verona voittaa tai tasapeli (2.01)

Aloituspäivän panos: 5€

Edellinen artikkeliVideo: Onni Valakari tykitti komean vapaapotkumaalin Kyproksen liigassa
Seuraava artikkeliVideo: Danilho Doekhi puski voittomaalin 97. minuutilla – Union Berlin Bundesliigan kärjessä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän