Saksan Bundeliigan kärjessä on yllätysjoukkue Union Berlin. Sunnuntaina joukkue otti kotivoiton viime sekuntien ratkaisumaalilla.

Union Berlin voitti kotikentällään Borussia Mönchengladbachin numeroin 2-1 (0-1) Bundesliigassa sunnuntaina. Kotijoukkue tuli lopussa rinnalle ja ohi.

Borussia Mönchengladbach johti pitkään Nico Elvedin osumalla. Sitten 79. minuutilla nähtiin tasoitus, kun vaihtomies Christopher Trimmel osui.

Ottelu näytti jo päättyvän pistejakoon, mutta Union Berlin ratkaisi vihoviimeistä paikastaan 97. minuutilla. Kulmapotku pelattiin lyhyenä, ja Jamie Leweling lähetti loistokeskityksen maalinedustalle, missä 24-vuotias hollantilaispuolustaja Danilho Doekhi puski voitto-osuman, 2-1.

18 joukkueen Bundesliigaa on pelattu nyt 12 kierrosta. Union Berlin on kärjessä 26 pisteellä, kestomestari Bayern Munchen kakkosena 25 pisteellä ja Freiburg kolmantena 24 pisteellä.