Tuplaus & day 1: Blackburn Rovers – Middlesbrough

Tuplauksen avauspäivänä jatketaan viime viikolta tutuksi tullutta sinkkulinjaa ottelusta Blackburn Rovers – Middlesbrough.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Tämä Ewood Parkin mittelö on tänä iltana Championshipin ainoa kohtaaminen ja luvassa onkin varsin tasainen taistelu pisteistä. Kolmannella sijalla oleva Blackburn kuuluu Fulhamin ohella sarjan parhaisiin kotijoukkueisiin. Edellisen kymmenen ottelun otannalla rekordi on seitsemän voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Tästä on paljolti kiittäminen sarjan tehokkaimpiin hyökkääjiin kuuluvaa Ben Breretonia, joka kuitenkin missaa tämän ottelun Chilen maajoukkuekutsun vuoksi. Tulivoimaa puuttuu siis, joka osaltaan vaikuttaa pelivalinnan luonteeseen.

Middlesbrough on viimeisimpien pelien otannalla sarjan kuumin joukkue. Chris Wilder on saanut suojattinsa hyvään iskuun viiden ottelun voittoputken myötä, mutta paras tatsi tekemiseen on ollut kotikentällä. Boro on Blackburnin ohella selkeästi parhaillaan kotinurmella. Nämä seikat huomioon ottaen, markkina tuntuu kovasti arvostavan vieraiden mahdollisuuksia myös tänään. Vedetään hiukan vastavirtaan ja uskotaan kotijoukkueen menestykseen, mutta ilman Breretonin maaleja otetaan mukaan myös alle 2.5 maalin linja ehtona osumalle. Myös tasatulos kelpaa tämän linjan alittuessa, sillä tasaväkistä matsia uskalletaan odottaa.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here