Tuplauksessa tähdätään kohti 5000€ jackpotia

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksen läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Viikon starttaava Tuplaus poimitaan tällä kertaa juuttien pääsarjasta, jossa Aalborg isännöi Viborgia Portland Parkin iltamatsissa. Isännät ovat isoja ennakkosuosikkeja, eikä pelivalinta varsinaisesti tämän faktan pohjalta ole yllätyksellinen.

Viihdyttävää futista pelaava Viborg on tuskaillut oman pään pelaamisen kanssa, joka avaa varmasti tänäänkin saumoja kotijoukkueelle. Kun otetaan Aalborgin kova kotivire huomioon, jossa AaB on nytkin neljän pelin voittoputkessa, on pakko hyödyntää isäntien kakkosta lähellä olevaa kerrointa. Viborgin vieraspeleissä myös säännöllisesti molempien jengien maaleja on totuttu näkemään, joten pienellä over-höysteellä uskalletaan isäntiä lähteä koittamaan.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here