Major League Soccerissa nähtiin harvinainen rangaistuspotkumaali, kun Cecilio Dominguezin laukaus kimpoili onnekkaasti sisään.

Austin FC kaatoi kotikentällään Houston Dynamon numeroin 2-1 (2-0) MLS:ssä maanantaiaamuna Suomen aikaa. Ottelun avausmaali oli varsin onnekas.

Kotijoukkue Austin FC sai rankkarin heti 7. minuutilla. 27-vuotias Cecilio Dominguez laukoi pallon vasempaan tolppaan, josta se kimposi oikeaan tolppaan ja siitä vielä Houston-molari Marko Maricin kautta maaliin. Kaikki lasketaan!

Austin FC:ssä pelaa myös entinen Huuhkajien vakiokasvo, 30-vuotias keskikenttäpelaaja Alexander Ring. Hän pelasi ottelussa 89 minuuttia kotijoukkueen keskikentällä.

27 joukkueen Major League Socceria on pelattu nyt 30-32 kierrosta. Itäisen lohkon ylivoimaisessa kärjessä porskuttaa 70 pisteellä New England Revolution, ja Läntisen lohkon ykköspaikalla on 58 pisteellä Seattle Sounders FC. Kotivoitostaan huolimatta Austin FC on Läntisen lohkon jumbona 28 pisteellä.