Tuplauksessa Ranskaa suosiva Single-veto

Tuplauksessa lähdetään tänä maanantaina liikkeelle Single-vedolla, kun Ranskan ja Sveitsin kohtaamisessa luotetaan hallitsevaan maailmanmestariin.

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Huikeita tarjouksia jalkapallon EM-kisoihin!

Les Bleus on tämän hetken suurimpien suosikkien joukossa voittamaan koko turnauksen. Ranskan maajoukkue on yksinkertaisesti materiaalinsa puolesta niin väkevän vahva, että sitä vastaan on pulassa suurin osa koko kisojen joukkueista. Tänään Bukarestissa pelattavassa neljännesvälierässä Sveitsi pääsee kokeilemaan onneaan maailmanmestareita vastaan.

En millään näe tästä ottelusta Ranskan putoamista. Etenkin, kun Sveitsi päästi omassa lohkopelissään Italiaa vastaan kolme omiin tekemättä itse maaliakaan. Kuitenkin, sveitsiläiset hoitivat oman viimeisen lohkopelinsä Turkkia vastaan 3-1 voitolla. Ranskan oma lohko oli kisojen kovatasoisin, josta se kuitenkin paineli lohkovoittajana eteenpäin häviämättä otteluakaan.

Toivotaan aikaista maalia ottelussa ja tämä overilla höystetty Ranskan voitto pitäisi purjehtia maaliin ilman suurempia ihmeellisyyksiä. Didier Deschampsin miehistöstä tulivoimaa löytyy ja esimerkiksi Kylian Mbappe on vielä ilman tehtyä maalia näissä skaboissa. Eiköhän sekin kuiva kausi tule ennen pitkään päätökseensä, mielellään heti tänä iltana.

TUPLAAMAAN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here