Tuplauksessa piisaa luottoa UCL-kotijoukkueisiin

Tuplauksessa luotetaan tänään kotona pelaaviin Liverpooliin ja Paris Saint-Germainiin, jotka lähtevät haastamaan vastustajiaan takaa-ajajana. Eilinen lappu tuli helpohkosti kotiin ja toivotaan tälle jatkoa tänään.

Coolbetin Keskiviikon Kerroinpäällikössä tarjolla 500€ voittopotti!

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Liverpool – Atletico Madrid

Tällä kaudella ylivoimaisesti eteenpäin jyrännyt Liverpool on ollut hieman hankaluuksissa viime aikoina. Ensimmäinen osaottelu Atletico Madridia vastaan Wanda Metropolitanolla päättyi madridilaisten riemuksi 1-0 kotivoittoon, jonka jälkeen on tulleet tappiot vieraissa niin Watfordille kuin Chelseallekin.

Kotonaan Anfieldilla Jürgen Kloppin miehistö on kuitenkin äärimmäisen vahva joukkue. Tänään 1.60 kertoimella tarjolla oleva kotivoitto löytää tiensä lapulle, eikä hallitseva turnauksen mestari tule helpolla tästä parista tippumaan.

Paris Saint-Germain – Borussia Dortmund

Illan toinen Mestarien liigan ottelu pelataan Pariisissa Parc des Princesillä, tyhjille katsomoille. Kotijoukkue PSG lähtee takaa-ajo asemasta tähän jälkimmäiseen osaan, sillä Borussia Dortmund harjasi ensimmäisestä osaottelusta 2-1 voiton Erling Braut Hålandin osumilla.

PSG lähtee tähän taisteluun ilman Thomas Meunieria ja Marco Verrattia, jotka huilaavat korttitilien täyttymisten vuoksi. Myös Kylian Mbappen pelaaminen on vielä hieman epävarmaa, sillä nuori superstara oli korona-epäilyn alla. Ilmeisesti testit olivat kuitenkin negatiiviset, joten Mbappe nähtäneen kehissä ainakin jossain vaiheessa.

Dortmund on kivenkova joukkue, mutta ajoittain ailahteleva. Tänään PSG:n on pakko voittaa, mikäli se jatkoon mielii. Pariisilaiset eivät varmasti helpolla UCL-unelmaa lähde hautaamaan ja vähintään tasuriin asti joukkueen esitys riittää, sillä Dortmundin ei ole tänään pakko edes voittaa. Mikäli ottelu on loppua kohden tasatilanteessa, saatetaan Lucien Favren ryhmältä nähdä niin sanottu bussi parkissa.

TUPLAAMAAN!

Lue myös: Josep Ilicic teki neljä maalia Mestarien liigassa – Atalanta murskaavasti puolivälieriin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here