Liverpool on ulkona Mestarien liigasta – Atletico Madrid puolivälieriin!

Hallitseva Mestarien liigan mestari Liverpool on ulkona tämän kauden liigasta. Atletico Madrid teki keskiviikkoiltana melkoisen tempun!

Atletico Madrid kaatoi Liverpoolin jatkoajan jälkeen numeroin 2-3 (1-0) Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa keskiviikkoiltana.

Georginio Wijnaldun vei 43. minuutilla Liverpoolin johtoon ja 1-0-lukemissa edettiin jatkoajalla. Roberto Firmino teki 94. minuutilla 2-0-maalin ja tässä vaiheessa homma näytti olevan ottelua hallinneen Liverpoolin heiniä.

Vieraiden vaihtomies Marcos Llorente teki kuitenkin vielä jatkoajalla kaksi maalia ja Alvaro Morata yhden, joten Atletico Madridille 2-3-vierasvoitto! Atletico voitti avausmatsin kotonaan numeroin 1-0 ja näin ollen etenee puolivälieriin yhteismaalein 4-2.

Keskiviikkoillan toisessa ottelussa Parsi Saint-Germain kaatoi kotonaan Borussia Dortmundin numeroin 2-0 ja etenee puolivälieriin yhteismaalein 3-2.