Tuplauksessa isketään Mestarien liigaa kohti!

Tuplauksessa isketään Mestarien liigaa kohti, kun lohkovaihe potkaistaan käyntiin tässä seurajoukkuefutiksen pyhimmässä turnauksessa jälleen kerran.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla normaalia suurempi 6000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Tsekkaa myös UCL-kilpailu: veikkaa & voita 100€ pelirahaa!

UCL-syksy startataan vedonlyönnin osalta hieman yllätyksellisesti Ferencvarosin matsista. Unkarilaisjoukkue nimittäin vierailee tänään isoissa valoissa Euroopan suurimmalla jalkapallostadionilla Barcelonan vieraana.

Barcelona on totaalinen ennakkosuosikki ottelun voittoon, eikä se liene mikään yllätys kenellekään jalkapalloa seuraavalle. Itseäni sen sijaan yllättää, että Ferencvarosin nollille jääminen ei ole kertoimissa ihan hirveän matalalla. Siihen sopii tarttua.

Tuplaus saadaan täyteen suomifutiksella, kun SJK Akatemian ja Jaron kohtaamisessa suositaan vieraita. Jaro tarvitsee jokaisen potentiaalisen jäljellä olevan pisteen nousukahinoiden takia ja illan vastus on niitä menettänyt kovalla prosentilla pitkin kautta. Vierasvoiton kerroin kertoo kohteesta kaiken oleellisen.

LYÖ VETOA!

Tällä lapulla otettiin eilen osuma tuplauksesta!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here