Tuplauksen toisella etapilla sinkku Valioliigasta

Tuplauksen toisella etapilla poimitaan sinkku Valioliigasta, kun klo 22:00 starttaa Brighton – Chelsea.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Nousujohteisessa vireessä oleva Brighton ei tänään Chelseaa helpolla päästä. Graham Potterin miehistö on esiintynyt viime aikoina edukseen, vaikka edellispeli Crystal Palacea vastaan kaatuikin tasuriksi dominoinnista huolimatta. Lokit olisivat voineet hoitaa ottelun useammallakin maalilla.

Chelsea oli purjesssa Manchester Cityä vastaan edellisessä matsissaan, mutta Cityn vahvuus tiedetään. Kyllä Chelsea on syystäkin suosikin asemassa, onhan joukkue äärimmäisen laadukas. Ainoastaan alakerran suhteen poissaolot heikentävät Thomas Tuchelin ryhmää.

Kokeillaan tänään kohdetta, joka napsuu maaliin molempien tehdessä osuman. Maaliodottama matsiin ei ole mahdottoman korkealla, mutta näiden joukkueiden lähihistoriassa löytyy tasaisia kamppailuja, joissa molemmat ovat myös maalin teossa onnistuneet. Toivotaan, että Brightonin tuhlaileva hyökkäyspää hyödyntää omat tilaisuutensa ja Chelsea ei sentään nollille jää.

LYÖ VETOA!

2 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here