18-vuotias Niklas Pyyhtiä debytoi Serie A:ssa!

Italian pääsarja Serie A:ssa nähtiin maanantai-iltana upeasti suomalaisväriä, kun 18-vuotias Niklas Pyyhtiä teki debyyttinsä Bolognan paidassa.

Napoli kaatoi vieraskentällä Bolognan numeroin 0-2 (0-1) Serie A:ssa maanantai-iltana. Napolilaisten meksikolaishyökkääjä Hirving Lozano oli ottelun hahmo kahdella maalillaan.

Suomalaisittain ilta oli ikimuistoinen, sillä kotijoukkue Bolognan 18-vuotias keskikenttäpelaaja Niklas Pyyhtiä vaihdettiin kentälle 72. minuutilla. Pyyhtiälle ensimmäiset minuutit kivikovassa Serie A:ssa!

Pyyhtiä siirtyi FC Hongasta Bolognaan loppukesästä 2021. Ennen FC Hongassa vietettyä kautta Pyyhtiä pelasi TPS:ssä.

Serie A:n kärjessä on Inter (21 ottelua, 50 pistettä), kakkosena AC Milan (22 ottelua, 48 pistettä) ja kolmosena Napoli (22 ottelua, 46 pistettä). Bologna on sijalla 13 (21 ottelua, 27 pistettä).

Kuvankaappaus: PalloTV