Tuplauksen puoliväli selätetään sinkkubetsillä

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Ruotsin kelkassa istutaan tukevasti Tuplauksen nelospäivänä, kun Solnaan vieraaksi saapuu maailman kirkkainta futiseliittiä Espanjan maajoukkueen muodossa. Tuleviin MM-kisoihin käynnistyneet karsinnat on isketty vauhtiin ja B-lohkon lähtökohtaisesti vahvimmat joukkueet iskevät tänään yhteen. 

Joukkueilla on menneen kesän EM-kisoissa edellinen kohtaaminen, jossa pisteet jaettiin 0-0 tasatuloksella. Tuossa matsissa Espanja oli luonnollisesti väkevästi kuskin paikalla, mutta Ruotsin kurinalainen puolustuspeli jätti espanjalaiset tyhjin käsin.

Tänään kotietuun luottaen uskotaan Ruotsin pisteisiin. Jykevä puolustuspeli on tänäänkin oikea avain pistelukkoon. Tuplamerkillä oleva kohde kattaa myös tasapelin, eikä maaliton tasuri tai 1-1 tulos olisi kovinkaan shokeeraavaa. Vähämaalista mittelöä vähintäänkin tiedossa.

LYÖ VETOA!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here