Perjantain Tuplaus taklataan overeilla

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

MM-karsinta -skaba: voita 500€ + Huuhkajien pelipaita!

Tuplauksessa edettiin eilisen Ruotsin voiton ansiosta jo viidennelle päivälle, joka tuo omat haasteensa pöytään. Maajoukkuetauon myötä pelitarjonta on ohkainen, etenkin kun karsintoja jatketaan vasta huomenna.

Lapulle poimittiin kuitenkin over-ystävällisiä hakuja Saksan ja Hollannin futiskentiltä. Isoin fokus on tritten matsiin, jossa Saarbrücken isännöi Weheniä. Molemmat jengit ovat kuuden kierroksen jälkeen 11 pisteessä ja tasainen mittelö lienee luvassa. Vuoden aiempi keskinäinen väännettiin lukemissa 2-2 ja viime kaudella myös toisessa kohtaamisessa nähtiin tasalukemat 3-3. Yli 2.5 maalin linja houkuttaa tarttumaan kiinni.

Lappu viimeistellään Hollannin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta. Intohimoisesta kannatuskulttuuristaan tunnettu Den Bosch saa vastaansa Excelsiorin ja overia sopii povata tähänkin. Osumaan riittää vierailta yksi häkki, joka ei kuulosta hurjalta: Ovathan rotterdamilaiset voittaneet molemmat alkukauden vieraspelinsä.

LYÖ VETOA!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here