Tuplauksen pelivalinta poimitaan Ykkösestä

Tuplauksen pelivalinta poimitaan tänä maanantaina Ykkösen ainoasta sarjapelistä, kun vastakkain Arto Tolsa Areenalla ovat KTP ja SJK Akatemia.

Nappaa peräti 10% voitontehostaja Kansojen liigan vetoihin!

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

KTP – SJK Akatemia

Kello 18:30 vihelletään käyntiin tämä kamppailu, joka paketoi Ykkösen 12. ottelukierroksen. Ottelun voimasuhteet ovat tasoa Daavid ja Goljat. Vierasjoukkue SJK Akatemia kuuluu sarjan heittopusseihin ja on otteiden perusteella tällä hetkellä väärällä sarjaportaalla.

Kotkalaisilla on mahdollisuus nousta sarjassa jo toiseksi, sillä sarjakakkonen FF Jaro menetti pisteitä eilettäin Gnistanin isäntänä tasatuloksen myötä. Mikäs sen mukavampi asetelma KTP:n porukalle, kun tehdä se sarjan jumbojoukkuetta vastaan. Mainittakoon, että SJK Akatemia on hävinnyt tällä kaudella jokaisen vierasottelunsa sarjassa maalierolla 3-18.

Kotijoukkueen voitto pitäisi olla aikalailla kirkossa kuulutettua, vaikka SJK Akatemia onkin tuonut mukaan kolme pelaajaa edustusjoukkueesta. Darvin Chavez, Billy Ions ja Joona Lautamaja eivät kuitenkaan sen tason pelaajia ole, että voimasuhteet tänään muuttuisivat. Pelikohteeksi valikoituu se, etteivät molemmat tänään maalia iske ja uskon vieraiden jäävän maaleitta.

TUPLAUKSEEN!

Suomelle komea vierasvoitto Irlannista – Fredrik Jensen maalintekijänä!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here