Tuplauksen avauksessa Valioliigaa ja La Ligaa

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Tuplauksen starttitalkoissa lähdetään liikkeelle illan helmestä: Man United isännöi Wolvesia klo 19:30 alkaen. United lähtee otteluun merkittävänä suosikkina ja alla on 3-1 voitto Burnleysta viime torstailta. Tänään ei kuitenkaan isketä isäntiä suorana kotivoittona lapulle, vaan tuplamerkin kera. Kylkeen isketään vielä pienimuotoinen under, sillä Wolvesin pelit ovat olleet todella vähämaalisia. Vieraiden bussi lienee parkissa myös tänä iltana.

Cadizin ja Sevillan myöhäisillan kohtaaminen täydentää kupongin. Sevilla on vieraan statuksesta huolimatta merkittävä suosikki tähän, mutta luottoa on siihen, että Julen Lopeteguin nippu saa tehdä täyden työn murtaakseen Cadizin puolustuslinjan. Sarjakakkosen Sevillan hyökkäyksestä löytyy kuitenkin tehoja ja taitoa, eikä yli 1.5 maalin ylitys ole kertoimiin nähden lainkaan hassumpi vaihtoehto.

TUPLAUKSEEN!
Edellinen artikkeliVideo: Chelsea ja Liverpool 2–2-tasuriin – Mateo Kovacic pamautti upean osuman
Seuraava artikkeliVideo: Wolverhampton haki vierasvoiton Old Traffordilta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän