Valioliigassa pelattiin sunnuntai-iltana todellinen huippukamppailu, kun Chelsea isännöi Liverpoolia. Sinipaitaisten Mateo Kovacic teki hienon maalin.

Chelsean ja Liverpoolin välinen matsi päättyi lopulta tasanumeroihin 2-2 (2-2) Valioliigassa sunnuntaina. Ottelun kaikki maalit nähtiin jo avausjaksolla.

Liverpool meni 26 minuutissa 0-2-johtoon Sadio Manen ja Mohamed Salahin maaleilla. Chelsea ei kuitenkaan luovuttanut, sillä Mateo Kovacic pamautti taidokkaan kavennusmaalin 42. minuutilla. Christian Pulisic tasoitti hetki ennen taukoa.

Valioliigan kärjessä porskuttaa Manchester City (21 ottelua, 53 pistettä). Toisena on Chelsea (21 ottelua, 43 pistettä) ja kolmantena Liverpool (20 ottelua, 42 pistettä).

Kovacicin maali on nähtävissä videolta ajassa 0:58 min eteenpäin.