Triplausta starttaillaan kahden kohteen yhdistelmällä

Triplausta starttaillaan kahden kohteen yhdistelmällä, kun lapulle poimitaan Bundesliigaa ja Englannin Championshipiä.

Miksi lyödä vetoa Coolbetillä?

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) perjantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Perinteinen perjantai-illan Championshipin ottelu tarjoaa tänään Huddersfieldin ja Cardiffin kohtaamisen. Nämä vastikään Valioliigassakin pyörähtäneet seurat ovat melkolailla eri asemissa tällä hetkellä. Cardiff kamppailee noususta ylöspäin ja Huddersfieldin funktiona on pysytellä sarjassa.

Cardiff on ansaittu ennakkosuosikki ja itsekin uskon täysin walesilaisten poistuvan Kirklees Stadionilta täysien pisteiden kanssa. Tähän oheen napataan vielä alle 3.5 maalin linja, niin saadaan kerroin jo halutulle taoslle.

Lappu täydennetään Mainzin maalilla, kun putoamistaistelussa oleva joukkue vierailee Gelsenkirchenissä. Sieltä löytyy nimittäin vielä Mainziakin heikompaa sesonkia pelaava Schalke, joka voitaneen jo laskea varmaksi putoajaksi. Todennäköisesti Mainz pääsee paukuttamaan nollanelosen verkkoa useamminkin kuin kertaalleen.

TRIPLAAMAAN!

Edellinen artikkeliSuomen Cupin neljännesvälierät ja puolivälierät arvottu
Seuraava artikkeliVideo: Jalkapallohistorian heikoimmat 20 sekuntia – QPR ja Man City pääosissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän