Triplauskupongille kohteet Pyreneiden molemmilta puolilta

Triplauskupongille löytyi tälle perjantaille kaksikko kohteista Pyreneiden molemmilta puolilta. Marseille haastaa Ligue 1:n puolella Amiensin kotonaan ja Deportivo Alaves isännöi Valenciaa.

Pelaa kasinolla ja voita upea elämysmatka Lappiin!

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Marseille – Amiens

Ranskan pääsarjassa toisella sijalla oleva Marseille saa vieraita Pohjois-Ranskasta, kun putoamisviivan alapuolella oleva Amiens saapuu Rivieralle. Ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki ja se on Marseille.

Jopa kotikerroin 1.62 vaikuttaa liian korkealta. Marseille on joukkuesita selkeästi tasokkaampi, eikä Amiensilla pitäisi olla palaa tässä pelissä. Vaikka Marseille taipui edellisessä kotipelissään Nantesille luvuin 1-3, on se ollut sarjan parhaimpia kotijoukkueita. Tänään kolme pistettä jää kotijoukkueelle.

Deportivo Alaves – Valencia

La Ligan puolelta löytyy tasaisempi ottelu edelliseen verrataen. Keskikastin joukkue Deportivo Alaves saa vieraakseen europelipaikoista taistelevan Valencian. Alavesilla on sauma yllättää tässä ottelussa, sillä Valencia ei ole hirveän vakuuttavasti vieraissa pelannut.

Kohteeksi muodostuukin molempien joukkueiden maali. Alaves ei ole kotonaan nollapeliä pitänyt sitten marraskuun alkupuolen ja Valenciakin on kaikesta huolimatta vieraissa yllättävän hyvällä prosentilla onnistunut maalin iskemään.

TRIPLAAMAAN!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here