Manchesterin paikalliskamppailu tiukoissa merkeissä

Manchesterin paikalliskamppailu Unitedin ja Cityn välillä pelataan sunnuntaina Old Traffordilla. Unelmien teatterinakin tunnettu stadion ei ole ollut edellisissä keskinäisissä onnekas paikka kotijoukkueelle, vaan City on pitänyt valtikkaa käsissään. Jatkuuko sama linja tänään?

Pelaa kasinolla ja voita upea elämysmatka Lappiin!

Kotijoukkue ManU porskuttaa jopa yhdeksän ottelun tappiottomassa putkessa. Ole Gunnar Solskjaerin ryhmä oli liekeissä torstai-iltana, kun FA Cupissa kaatui Derby County selvin 0-3 lukemin. Uusi nigerialaishankinta Odion Ighalo alkaa päästä vireeseen, torstaina syntyi kaksi maalia.

Cityzens on päässyt Tottenham-tappion jälkeen jaloilleen. Tuloksena on viisi peräkkäistä voittoa ja Pep Guardiolan ryhmä on päästänyt näissä peleissä vain kaksi osumaa omiin. Tänään voitto lienee hieman vaikeammin saavutettavissa, sillä ManU on ollut tämän kauden derbyissä kaksi kertaa vahvempi kolmesta.

Kokoonpanotilanteet ovat kohtalaisen mielenkiintoiset. Kevin De Bruynen pelikunnosta ei ole vielä aivan täyttä varmuutta, joten Cityn avauksen tärkein palanen saattaa vielä missata matsin. Ykköstoppari Aymeric Laporte sai myös tällin Real Madrid -ottelussa ja on edelleen sivussa. Unitedilta loukkaantuneena ovat pitkäaikaistoipilaat Marcus Rashford ja Paul Pogba.

Pelivihjeessä odotetaan tästä Manchesterin derbystä tiukempaa, mitä kertoimet antavat ymmärtää. United pistänee Cityn koville ja ottelu tulee ratkeamaan pieniin marginaaleihin. Täten myös maalijuhlilta vältytään ja underia lähtee lapulle.

Pelivihje: Ottelussa alle 2.5 maalia (2.30 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Video: Jalkapallohistorian heikoimmat 20 sekuntia – QPR ja Man City pääosissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here