Triplauskekkerit laitetaan aluilleen Single-vedolla

Triplauskekkerit laitetaan aluilleen Single-vedolla, kun katseet käännetään Ykkösen tarjontaan. Vastakkain klo 18:30 alkaen PK-35 ja EIF.

Miksi lyödä vetoa Coolbetilla?

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Täksi kaudeksi Ykköseen palannut PK-35 isännöi Ykkösen illan ainokaisessa vieraita Tammisaaresta, kun vastaan astelee EIF.

PK-35 aloitti kautensa jo kotikentällä, kun viime viikolla MuSa kaatui 1-0. Voittomaalin iski Daniel Rantanen, aikamoisella kanuunalla vapaapotkusta. Sunnuntainen vierasmatsi Rovaniemellä jäi kuitenkin torsoksi, sillä RoPS oli vahvempi 2-0 tuloksen myötä. Rantanen tuo erikoistilanneosaamisellaan paljon vaarallisuutta Punamustien tekemiseen.

EIF on myös aloittanut kautensa mallikkaasti kotona. JIPPO ja FF Jaro kaatuivat selkein lukemin, mutta vieraissa Mikkelissä meininki muuttui. MP oli väkevämpi 2-1 tuloksella ja täysi pistepotti jäi Mikkeliin.

Odotuksissa on, että molemmat joukkueet pyrkivät hakemaan pallonhallintaa vahvasti itselleen. Tasainen vääntö on muutenkin luvassa, eikä kumpikaan joukkue erotu ihan valtavasti edukseen materiaalilta. EIF:n kokoonpano on aavistuksen verran nimekkäämpi ja tammisaarelaisille tarjottava kerroin on sen verran hyvää tasoa, että lähdetään hakemaan Triplaukseen ratkaisua suoralla vierasvoitolla.

TRIPLAAMAAN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here