Triplaus & day 3: Manchester City – Manchester Utd

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Etihadilla on tänään paljon pelissä, kun ratkotaan Manchesterin herruutta. Kotijoukkue City on luonnollisesti ennakkosuosikki, kerroinjakauma 1.45 – 4.95 – 7.80 sen myös kertoo. Oman mausteensa matsiin tuo myös Valioliigan kiristynyt mestaruustaisto. Cityllä ei ole varaa menettää enää pistettäkään, jotta Liverpool ei jyrää ohitse.

Under-linja on jatkunut pitkin viikonloppua Triplauksen pelivalinnoissa, eikä tänään tehdä muutosta asialle. Cityzens on näistä kahdesta niin paljon parempi, että suoran voiton ohittaminen ei tule kysymykseen. Uskoisin kuitenkin, että puolustuspeliään Ralf Rangnickin alaisuudessa merkittävästi parantanut United ei päästä lukemia repsahtamaan.

TSEKKAA TÄMÄ:

Finaalipäivän lappu täydennetään La Ligalla, jossa Elche isännöi uutta nousua tekevää Barcelonaa. Vieraat ovat ehdottoman ansaittu suosikki otteluun ja se noteerataan myös kupongilla. Tammikuun onnistunut siirtoikkuna ja Xavin valmentajapestaus tekivät Blaugranalle juuri tarvitun korjausliikkeen karmivan alkukauden jälkeen.

LYÖ VETOA!
Edellinen artikkeliVideo: Brassilegenda Roberto Carlos maalinteossa Englannin Sunnuntailiigassa
Seuraava artikkeliVideo: Joel Pohjanpalo teki komean syöksypuskumaalin Turkin liigassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän