Suomen maajoukkueen 27-vuotias hyökkääjä Joel Pohjanpalo näytti jälleen maalinteko-osaamistaan Turkin pääsarjassa.

Giresunspor kaatoi vieraskentällä Joel Pohjanpalon edustaman Rizesporin numeroin 1-2 (1-1) Turkin pääsarjassa, Super Ligissä, lauantaina.

Pohjanpalo vei Rizesporin johtoon heti 14. minuutilla. Gedson Fernandes lähetti kulmapotkun maalille, missä Jolle suoritti taidokkaan syöksypuskun, 1-0. Kyseessä oli Jollen kauden yhdeksäs sarjamaali.

Giresunspor tuli kuitenkin rinnalle ja ohi. Chiquinho laukoi pukukoppimaalin rankkarista aivan avausjakson viimeisillä sekunneilla. Hamidou Traore viimeisteli puolestaan voittomaalin heti toisen jakson alussa.

20 joukkueen Super Ligin kärjessä on Trabzonspor (27 ottelua, 66 pistettä) ja toisena Konyaspor (28 ottelua, 62 pistettä). Pohjanpalon edustama Rizespor jatkaa putoajan paikalla toiseksi viimeisenä (28 ottelua, 23 pistettä).

Joel Pohjanpalo tekee hienon

KATSO MYÖS: Video: Aivan järjetön loppuratkaisu Mestaruussarjan nousukarsinnoissa 2013