Triplaus & day 2: Tottenham – Fulham

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Toistaiseksi tappioitta Valioliigassa kulkeva Tottenham saa vieraita läntisestä Lontoosta, kun sarjanousija Fulham saapuu haastamaan Conten miehistöä. Spurs on hoitanut molemmat kotimatsinsa tällä kaudella Southamptonia ja Wolvesia vastaan, eikä ennakkosuosikin status Fulhamia vastaan yllätä.

Fulham on aloittanut pirteästi ja kotivoitto ei ilmaisella tipu. Vieraissa kuitenkin täysi pistepotti on jäänyt vielä odottamaan, kun Wolvesia vastaan tuloksena oli maaliton tasuri ja viime lauantaina Arsenal löi The Cottagersin. Mikäli Tottenhamin hyökkäyspeli ei jää ihan telineisiin, pitäisi tästä kotivoitto tulla. Kohotetaan kerrointa yli 1.5 maalin vaatimuksella.

Lisäksi lapulle haetaan toinen kohde Molineuxilta, jossa Wolves isännöi Southamptonia. Tämä matsi oli myös Valiovihjeen käsittelyssä, josta inspiraatio kohteeseen myös napattiin.

Lapulle: Tottenham voittaa & yli 1.5 maalia (1-82) + Southampton/tasapeli (1.72) = 3.13

Toisen päivän panos: 33,50€

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here