Teemu Pukki viimeisteli voitto-osuman lauantaina, kun Norwich jatkoi voittojen tiellä Englannin Mestaruussarjassa.

Norwich kaatoi kotikentällään Coventryn numeroin 3-0 (2-0) Mestaruussarjassa lauantaina. 32-vuotias Teemu Pukki avasi vihdoin maalihanansa sarjapeleissä tällä kaudella.

Pukki oli Norwichin avauksessa, ja mies laukoikin 1–0-voittomaalin 14. minuutilla kliinisellä viimeistelyllä. Josh Sargent lisäsi johtoa aivan avausjakson lopulla ja Kieran Dowell teki 87. minuutilla loppunumeroiksi 3-0.

Norwich nousi voitollaan ainakin tilapäisesti sarjakärkeen. Joukkueella on kahdeksan ottelun jälkeen kasassa 16 pistettä. Umpisurkeiden avausotteluiden jälkeen lähes voitosta voittoon porskuttanut Norwich kohtaa seuraavassa ottelussa toisen Valioliigasta pudonneen Burnleyn vieraissa.