Triplaus & day 1: FC Porto – SL Benfica

Viikonlopun Triplaus saa starttisävelet tällä kertaa Portugalin pääsarjan klassikkomatsista Porto – Benfica.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Sarjakärjessä taivaltava Benfica on tänään pohjoisen reissulla, kun pitkäaikainen kilpakumppani Porto isännöi pääkaupunkilaisia O Clássicossa klo 22:15 alkaen. Legendatoppari Pepeä lukuun ottamatta Estádio do Dragãon nurmella nähdään parhaat avaukset ja tilanne on herkullinen. Keskinäisiä viime vuosina hallinnut Porto on kertoimissa suosikki, mutta Benfica on näistä kahdesta ollut se tappioton joukkue tähän mennessä.

Kokeillaankin lapulle vieraita sinkkuna. Benfican nuori hyökkääjäsensaatio Goncalo Ramos on ottanut Darwin Nunezin jättämän viitan harteilleen ja johtaa sarjan maalipörssiä. Ramosin tekemälle maalille irtoaa myös kerrointa 2.95, joka on kokeilun arvoinen. Ramos sai huilia menneen viikon cup-ottelussa ja toivon mukaan on tänään terävällä tossulla liikkeellä.

Lapulle: Benfica voittaa ottelun (3.15)

Aloituspäivän panos: 10€

Edellinen artikkeliVideo: Mika Aaltosen uskomattomasta voittomaalista San Sirolla 35 vuotta
Seuraava artikkeliVideo: Los Angeles FC kaatoi LA Galaxyn lisäajan voittomaalilla MLS:n pudotuspeleissä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän