Triplaus & day 1: Bayern Munchen – Bayer Leverkusen

Bayern ja Leverkusen viihdyttävät saksalaisfutiksen ystäviä klo 21:30 alkaen. Triplauksessa isketään sinkkukohde tähän kiinni.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Tähän perjantai-illan matsiin kotijoukkue Bayern on suursuosikki. Tämä myös siitä huolimatta, että Bayern on mennyt voitoitta neljä edellispeliä Bundesliigassa ja sarjasijoitus on tällä hetkellä viides. Hätäisimmät ovat huudelleet Julian Nagelsmannille jo potkuja, mutta hallitsevan mestarin esitykset ovat kuitenkin olleet varsin vakuuttavia pistemenetyksistä huolimatta.

TSEKKAA TÄMÄ:

Kotijoukkueen suosikin asemaa vain korostaa Leverkusenin alkukauden heikko vire. Kasassa on viisi pistettä ja vain Bochum on kerännyt seitsemän ensimmäisen kierroksen aikana vähemmän pinnoja. Merkkejä on kuitenkin jo nähty paremmasta, kuten Mestarien liigan puolella jossa saksalaiset kaatoivat Atletico Madridin kotikentällään 2-0.

Odotuksissa löytyy molemmilta tasonnostoa alkukauteen peilaten. Markkina odottaa runsasmaalista tykittelyä, sillä esimerkiksi yli 3.5 maalin ylitykselle itsessään saa kertoimen 1.75. Allekirjoittanut uskoo maltillisempiin lukemiin, yhdistettynä kotijoukkueen menestykseen.

Lapulle: Bayern Munchen voittaa & ottelussa alle 3.5 maalia (3.20)

Edellinen artikkeliVideo: FC Hongalta ovela vaparikuvio – ja HJK:n verkko heilui
Seuraava artikkeliVideo: Kotkassa sekoilleelle JäPS:n Hassan Sesaylle pitkä pelikielto

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän