Veikkausliigassa pelattiin torstai-iltana yksi ottelu, kun Espoossa tahkottiin kärkimatsi. FC Honka nousi tärkeään kotivoittoon HJK:sta.

FC Honka kaatoi HJK:n numeroin 3-1 (0-1) Veikkausliigan Mestaruussarjassa torstai-iltana.

HJK meni vierasjohtoon 35. minuutilla Arttu Hoskosen osumalla. Espoolaiskotijoukkue sai tehtyä tasoitusmaalin 58. minuutilla, kun Edmund Arko-Mensah osui. Ja sitten 70. minuutilla Agon Sadiku laukoi voittomaaliksi jääneen 2-1-osuman rankkarista.

Lisäajan lopussa nähtiin tyylikäs osuma, kun FC Honka sai vapaapotkun noin 20 metristä. Lucas Kaufmann ei laukonutkaan, vaan syötti pallon muurin ohi Drazen Bagaricille, joka teki yhden jallituksen ja laukoi pallon lopuksi verkkoon, 3-1.

HJK jatkaa sarjakärjessä (24 ottelua, 52 pistettä). KuPS on toisena (23 ottelua, 47 pistettä) ja FC Honka kolmantena (23 ottelua, 44 pistettä). Mestari on selvillä viimeistään 27 pelatun kierroksen jälkeen.

Ke 28.9. IFK Mariehamn – AC Oulu 2-3

KATSO MYÖS: Video: Ilves murskasi HIFK:n – Petteri Pennanen pamautti komean maalin