Triplauksessa piisaa luottoa Legia Varsovaan

Triplauksessa piisaa tällä kertaa luottoa Legia Varsovaan, joka kohtaa Puolan Super Cupin finaalissa Cracovian. Lisäksi lapulle nostetaan League Onea Britteinsaarilta.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Tämän päivän tarjonta futisrintamalla ei riemunkiljahduksia aiheuta. Puolan Super Cupissa kuitenkin hallitseva Ekstraklasan valtias Legia Varsova kohtaa hallitsevan cup-voittaja Cracovian.

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet sarjakautensa heikohkosti. Legia on näistä kahdesta nipusta kuitenkin paperilla selkeästi laadukkaampi ja sillä verukkeella luotetaan varsovalaisiin.

Lisäksi lapulle nostetaan Fleetwoodin ja Hullin kohtaaminen Englannin ykkösliigasta. Täksi kaudeksi sarjaan pudonnut Hull on ennakkosuosikki vääntöön, vaikka vieraissa onkin.

Lopputulokseen ei lähdetä tarttumaan kiinni, vaan ounastelen overipitoista kamppailua nähtäväksi. Puhtaalla pelillä liikkuva Hull ottanee tänäänkin ohjat käsiinsä ja maaleja tullaan näkemään kotijoukkueen verkossa.

TRIPLAUKSEEN!

Futsalin MM-jatkokarsintaottelut lähestyvät – Suomi kohtaa Serbian

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here