Futsalin MM-jatkokarsintaottelut lähestyvät – Suomi kohtaa Serbian

Suomen futsalmaajoukkue kohtaa Serbian kaksiosaisessa MM-jatkokarsinnassa marraskuun 6. ja 10. päivä. Ottelut piti pelata jo keväällä, mutta korona siirsi suunnitelmia.

Otteluparin voittaja etenee Liettuassa 12.9. – 3.10.2021 pelattavaan 24 joukkueen MM-lopputurnaukseen, mihin Euroopasta selviytyy kisaisäntä Liettuan lisäksi vain kuusi maanosan parasta maata.

Suomen päävalmentaja Mićo Martić muistelee joukkueen yhteistä matkaa MM-karsinnoissa lämmöllä.

”Me olemme kasvaneet matkan varrella ja meille on kertynyt kokemusta. Tunnemme toisemme hyvin ja olemme kulkeneet yhdessä pitkän matkan. Nyt olemme pisteessä, jossa voimme tehdä historiaa ja kirjoittaa nimemme suuriin kansiin.”

Euroopasta MM-turnaukseen ovat varmistaneet paikkansa viisi maata: Espanja, Kazakstan, Portugali, Venäjä ja kisaisäntä Liettua. Jaossa on vielä kaksi paikkaa UEFA:sta, jatkokarsintojen kaksi voittajaa. Toinen karsintapari on Kroatia-Tšekki.

Yle näyttää ottelut livenä

YLE on mukana Suomen matkassa vahvalla otteella ja lähettää suorina lähteyksinä molemmat MM-jatkokarsintaottelut YLE TV2:ssa.

1. ottelu 6.11 19:00 Serbia-Suomi, Hall Čair, Niš
2. ottelu 10.11. 19:00 Suomi-Serbia, Energia Areena, Vantaa

Mikäli yleisöä voidaan ottaa Suomi-Serbia-otteluun, on todennäköistä, että ottelussa tullaan noudattamaan nykyisiä tai nykyisen kaltaisia rajoituksia mm. turvaetäisyyksistä. Tällaisessa tapauksessa Suomen Palloliitto arpoo lipunostaneiden kesken, ketkä pääsevät paikan päälle seuraamaan ottelua.

Arvonta suoritetaan viikolla 43 mikäli UEFA:n ja AVIn määräykset ovat siihen mennessä tiedossa. Mikäli UEFAn ja AVIn päätökset eivät ole tuolloin vielä tiedossa, suoritetaan arvonta mahdollisimman pian päätösten jälkeen. Tarkemmat tiedot arvonnasta julkaistaan myöhemmin. Ne, joille arpaonni ei ole suosiollinen, saavat lipun hinnan takaisin Lippu.fi:n ehtojen mukaisesti arvonnan jälkeen.

Lähde: Palloliitto

— —
KATSO MYÖS: Huuhkajien maaottelut näkyvät Ylellä vuosina 2022–2028!

Edellinen artikkeliEM-jatkokarsinnat käynnistyivät – Serbia putotti Norjan jatkoajalla
Seuraava artikkeliTriplauksessa piisaa luottoa Legia Varsovaan

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän