Triplauksen pääpaino Charltonin ja Millwallin matsissa

Triplauksen pääpaino on tänä perjantaina Charltonin ja Millwallin kohtaamisessa, jonka lisäksi lapulle otetaan myös La Ligaa.

VALIOLIIGA-KISA: Voita Coolbetin kesäsetti!

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Charlton – Millwall

Perjantai-illan ainoa kohtaaminen Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla on lontoolaisten keskinäinen, kun Millwall saapuu Charltonin vieraaksi The Valleylle.

Täksi kaudeksi Championshipiin noussut Charlton taistelee edelleen putoamista vastaan, sillä viivan alle on matkaa alle kolme pistettä. Tänään on taistelua tiedossa, sillä Millwall lähtee ennakkosuosikkina otteluun.

Charlton lähtee todennäköisesti puolustuksen kautta matsiin, kuten kovin usein tällä kaudella. Millwall on edelleen potentiaalinen joukkue nousukarsintoihin, vaikka on sarjassa sijalla 11. Kuudentena olevaan Cardiffiin on matkaa viisi pinnaa. Se vaatii ihmeitä, mutta Millwall varmasti yrittää kaikkensa.

Lapulle otetaan alle 1.5 maalin raja kohtalaisen maukkaalla kertoimella. Charlton on jäänut tämän rajan alle kaikissa kolmessa matsissaan koronatauon jälkeen ja tilastolle uskallan uumoilla jatkoa. Edellinen kohtaaminen näiden jengien välillä tällä stadionilla päättyi maalittomaan tasuriin ja se ei olisi suuri shokki tänäänkään.

Atletico Madrid – Mallorca

Kolmosen kerroin saadaan täyteen La Ligan puolelta. Atletico Madrid isännöi illan ainoassa sarjan matsissa putoamistaistelussa olevaa Mallorcaa.

Atletico on erittäin kirkas suosikki voittamaan, tietysti, ja sitä lähdetään hyödyntämään. ”Tico” on käytännössä pakkovoiton edessä, sillä jengi haluaa varmistella mahdollisuudet Mestarien liigan paikkaan. Tässä ei pitäisi olla mitään epäselvää.

TRIPLAUKSEEN!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here