Lauantaita lähdetään selättämään KTP:n voimin

Triplauksen lauantaita lähdetään selättämään suomifutiksen ja Valioliigan voimin. Lapulta löytyy niin KTP:n voittoa kuin Wolvesin ja Arsenalinkin maaleja.

Viikon Valiovihje: Arsenalin putki päättyy?

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

SJK Akatemia – KTP

Ykkösen lauantaimatseista silmään osuu yksi matsi, josta pitää tarttua kiinni. Kauden kotonaan avannut SJK Akatemia nimittäin isännöi KTP:n miehistöä.

SJK Akatemian kausi ei parhaalla mahdollisella tavalla alkanut. Ekenäs IF kävi ryöstöreissulla lakeuksilla ottaen 0-3 vierasvoiton. Jotain samanlaista lukemien puolesta uskallan odottaa tänäänkin.

KTP sen sijaan aloitti pelit vieraissa ja vieläpä kaikkein haastavimmassa kohteessa. Sarjan ennakkosuosikki KPV nimittäin jäi 1-1 tasapeliin kotkalaisten kanssa. KPV oli huomattava ennakkosuosikki tuohon matsiin, joten tulos tyydytti varmasti vieraita.

Tänään asetelmat ovat selkeät. KTP ottaa pelin haltuun alusta saakka ja on käytännössä ”pakkovoiton” edessä sarjan heikointa nippua vastaan. Vierasvoitto lapulle on selkeä valinta.

Wolves – Arsenal

Tässä Molineux Stadionilla pelattavassa kohtaamisessa on vastakkain kaksi jengiä, joilla on vielä paljon pelissä europaikkojen suhteen. Kyseessä on tietysti Wolvesin isännöimä matsi ja vieraaksi saapuu Mikel Artetan Arsenal.

Wolves voisi olla fiksu pelikohde tänään. Kotijoukkueella on alla merkittävä lepoetu, sillä Wolvesin edellinen matsi oli noin viikko sitten, kun taas Arsenal pelasi viimeksi keskiviikkona. Kova pelitahti näkyy Arsenalin riveissä ja poissaolijoita riittää.

Arsenalilla on alla 4-0 kotivoitto sarjajumbo Norwichista. Tulivoimaa hyökkäyksestä todellakin löytyy Pierre-Emerick Aubameyangin muodossa. Otetaankin lapulle kohde, jossa molemmat jengit iskevät maalin. Kerroin hipoo kahta ja se riittää triplauksen kruunuksi oikein hyvin.

TRIPLAAMAAN!

Video: Eero Markkasen täydellinen yläpesätykitys Allsvenskanissa 2016

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here