Jalkapallon Ykkönen on käynnistynyt erittäin tasaisissa merkeissä. Turussa nähtiin tiistai-iltana komea vapaapotkumaali, kun Juri Kinnunen osui.

TPS ja EIF pelasivat 1-1-tasapelin Ykkösessä tiistai-iltana. Turkulaisten laitapelaaja Juri Kinnunen vei TPS:n johtoon 68. minuutilla todella näyttävällä vaparilla. Täydellinen tykitys vasempaan yläkulmaan! Kuitenkin vain muutama minuutti myöhemmin tammisaarelaisvieraiden Olli Jakonen tasoitti loppunumeroiksi 1-1.

Tiistai-illan toisessa ottelussa VPS ja RoPS pelasivat 2-2-tasurin. 12 joukkueen Ykköstä on pelattu nyt noin kahdeksan kierrosta ja kärjessä on FF Jaro 15 pisteellä. Joukkueet pelaavat jatkuvasti ristiin, ja odotettavissa on jännittävä kausi.

Ykkösen voittaja nousee suoraan Veikkausliigaan ja toiseksi sijoittunut karsii Veikkausliigan toiseksi viimeisen kanssa. Lisäksi kolme viimeistä putoaa suoraan Kakkoseen.