TPS hoitaa homman rutiinilla

TPS isännöi perjantai-illan ainoassa Ykkösen sarjaottelussa porilaisia sarjanousijoita. Vastaan asettuu siis sarjataulukon seitsemänä majaileva Musan Salama. Allekirjoittanut ei laske MuSalle mahdollisuuksia saavuttaa pisteitä tänään, ellei jotain kummallista satu.

Edellisessä kotiottelussaan TPS kaatoi FF Jaron 3-2, kun kolumbialaishyökkääjä Eliecer Espinosa iski hattutempun, johdattaen turkulaiset voittoon tappioasemasta. Tämän jälkeen TPS on pelannut yhden vierasottelun ja kaatoi KTP:n tylysti 0-3. Laitahyökkääjä Albijon Muzaci pääsi loistamaan kahden maalinsa ansiosta. Lähtökohdat ovat siis kaikin puolin hyvät, kun huomattavasti heikompi MuSa saapuu Veritakselle.

MuSan alkukausi on ollut sitä, mitä moni varmasti osasi odottaa. Kohtalaisen Suomen Cup -taipaleen jälkeen joukkue on alemman keskikastin joukossa. Porilaisten paras maalintekijä Taiki Kagayama ei pelannut edellisottelussa, mutta on kaiketi tänään avauksessa. MuSa saa ylittää odotukset onnistumalla edes maalinteossa tänään. Alla on tappio kotikentältä, kun EIF haki pisteet lukemin 1-3.

TPS ja MuSa ovat kohdanneet viimeksi huhtikuussa 2017. Tuossa harjoitusottelussa turkulaiset laittoivat taululle lukemat 3-0. Mikäli Tepsin peli on samalla tasolla kuin edellisottelussa, voi samanmoiset lukemat olla tänään realistiset.

Pelivalinta kohdistuu kotijoukkueen maalintekoon. MuSa on päästänyt kahdessa edellisessä ottelussaan vieraskentillä jopa yhdeksän maalia. Kun otetaan huomioon myös Tepsin vire maalinteossa, näyttää kohde todella hyvältä pelattavaksi.

Pelivalinta: TPS yli 2.5 maalia (2.06 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Real Madrid törsäsi jälleen – nyt haaviin tarttui Ranskan maajoukkuepuolustaja

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here