Real Madrid törsäsi jälleen – nyt haaviin tarttui Ranskan maajoukkuepuolustaja

Real Madrid on törsänny tänä kesänä ennätyksellisen paljon. Ferland Mendyn hankinnan myötä seura on polttanut uusiin pelaajiin yli 300 miljoonaa euroa.

Real Madrid on hankkinut Ranskan maajoukkueeseen noussut laitapuolustaja Ferland Mendyn. Vasemman laitapakin tontilla operoiva Mendy siirtyy Madridiin 48 miljoonan euron siirtosummalla.

Kun madridilaisseura on hankkinut alkukesän aikana myös Luka Jovicin 60 miljoonalla, Eder Miltiaon 50 miljoonalla, Rodrygon 45 miljoonalla ja Eden Hazardin noin 100 miljoonalla eurolla, on seura rikkonut yhden kesän siirtoennätyksensä.

Kuluvana kesänä toistaiseksi kaikkiaan 300 miljoonaa euroa uusiin pelaajiin käyttänyt Real teki edellisen ennätyksensä kesällä 2009, kun muun muassa Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Kaka sekä Xabi Alonso saapuivat kuninkaallisten riveihin.

Useiden espanjalaislähteiden mukaan Realin päävalmentajaksi kesken viime kauden palannut Zinedine Zidane ei suinkaan ole lopettamassa siirtorulettiaan vielä, vaan tähtäimessä on muun muassa Paul Pogba, kun taas Gareth Balen ja James Rodriguezin huhutaan liikkuvan ulospäin. Mendyn saapumisen jälkeen myös vuodesta 2007 seuraa edustaneen Marcelon jatko valkopaidoissa on kyseenalaistettu.

Real Madrid törsää minkä ehtii

https://twitter.com/realmadriden/status/1138891219189112833

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – – –

Katso myös: Valioliigan otteluohjelma julkaistu – Teemu Pukki hyökkää Liverpoolin kimppuun avauskierroksella

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here