Tottenhamille selkeä voitto – Son jälleen pitelemätön

valioliigan lauantai

Tottenham selätti keskiviikon Mestarien liigan pettymyksen ja otti selkeän 1-4-vierasvoiton Bournemouthista. Korealaiskärki Son Heung-Min oli jälleen elementissään ja viimeisteli kaksi maalia.

Bournemouth tuli kamppailuun vahvasti. Tottenham oli alkuhetkillä pahoissa ongelmissa iloisesti hyökänneen kotijoukkueen kanssa. Kolmannella peliminuutilla Callum Wilson ja Junior Stanislas karkasivat kahdestaan läpi. Stanislasin veto osui kuitenkin ylärimaan.

Tästä nelisen minuuttia myöhemmin Stanislas ei kuitenkaan erehtynyt. Stanislas otti laidasta tulleen keskityksen haltuunsa ja sijoitti pallon varmasti oikeaan alakulmaan.

Mitä pidemmälle peli eteni, sitä enemmän pelin painopiste kääntyi Tottenhamille. 35.peliminuutilla Dele Alli toi vieraat tasoihin Serge Aurierin keskityksestä.

Son ratkaisee ottelun toisella puoliajalla

Ottelua oli pelattu 62 minuuttia, kun korealaishyökkääjä Sonin kauden yhdeksäs valioliigamaali näki päivänvalonsa. Sama mies pisti pelin lopullisesti nippuun 87. peliminuutilla. Christian Eriksen vapautti syötöllään Sonin pitkään läpiajoon. Maalivahti Asmir Begovic kahville ja pallo varmasti maaliin.

Lisäajalla mainion ottelun pelannut Aurier sai vielä kunnian viimeistellä loppulukemiksi 4-1 Kieran Trippierin keskityksestä.

Tottenham nousi sarjataulukossa kolmanneksi ohi eilen tappion kärsineen Liverpoolin. Sarjataulukko katsottavissa TÄÄLTÄ.