Valioliigassa nähtiin keskiviikkoiltana harvinaisen kova loppuhetkien ratkaisu, kun Tottenhamin Steven Bergwijn nousi otsikoihin.

Tottenham kaatoi vieraskentällä Leicesterin numeroin 2-3 (1-1) Valioliigassa keskiviikkoiltana. Leicester oli jo matkalla kotivoittoon ja johti ottelua, kun peliä oli pelattu lähes 95 minuuttia.

Sitten alkoi tapahtua. 79. minuutilla kentälle vaihdettu Tottenhamin 24-vuotias hollantilaislaituri Steven Bergwijn tasoitti ajassa 94.53. Leicester aloitti keskiympyrästä ja pallo syötettiin Youri Tielemansille, joka antoi pahan harhasyötön. Harry Kane syötti Bergwihnin läpiajoon, ja voittomaali reppuun 97. minuutilla!

Keskiviikkoillan toisessa Valioliigan ottelussa Manchester United kaatoi vieraskentällä sarjanousija Brentfordin numeroin 1-3 (0-0).

Manchester City jatkaa Valioliigan kärjessä (22 ottelua, 56 pistettä), toisena on Liverpool (21 ottelua, 45 pistettä), kolmantena Chelsea (23 ottelua, 44 pistettä) ja neljäntenä West Ham (22 ottelua, 37 pistettä). Tottenham nousi viidenneksi (19 ottelua, 36 pistettä).