Tottenham ja Chelsea vastakkain EFL Cupissa

Tottenham ja Chelsea ovat tiistai-iltana vastakkain EFL Cupissa eli Englannin liigacupissa, kun vuorossa ovat neljännesvälierät.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Jose Mourinhon Tottenham toimii isäntänä veriviholliselle Chelsealle, jonka kausi on alkanut odotuksiin nähden alavireisesti. Kovasti uudistunut Chelsean pelaajamateriaali ei ole selvästikään vielä integroitunut näin lyhyessä ajassa ja Frank Lampard on melkoisen paineen alla.

Tottenhamin maalille tarjottava kerroin otetaan pois kuleksimasta, sillä Chelsean puolustus ei herätä kovinkaan suurta luottamusta. Vaikka Blues lähtee ennakkosuosikkina kamppailuun, pystyy Spurs vähintään maalin verran iskemään tuolla hyökkäyskalustolla.

Tuplauksen täydentävä kohde otetaan Omonian ja Olympiakosin kohtaamisesta Mestarien liigan karsinnoista. Tämä kaksiosainen rupeama on Olympiakosin hallussa, sillä kreikkalaiset hoitelivat ensimmäisen osaottelun kotonaan 2-0. Tässä matsissa Omonian täytyykin laittaa hyökkäyspäässä kaikki peliin, mikäli UCL-viheriöt kiinnostaa. Kotijoukkueen maali lapulle, eiköhän sieltä vähintään yksi onnistuta pusertamaan.

LYÖ VETOA!

Tsekkaa myös: Tällä lapulla otettiin eilen osuma!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here