Valioliigaa hyödyntäen tuplausta uuniin

Valioliigaa hyödyntäen pukataan tuplausta uuniin, kun matsikatalogista löytyy tälle iltaa Fulham – Aston Villa sekä Liverpool – Arsenal.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Fulhamin ja Aston Villan kohtaaminen Craven Cottagella on kahden potentiaalisen putoajan vääntö, johon Villa lähtee kuitenkin vieraissa suosikkina. Mitään suurinumeroista maali-iloittelua en tästä matsista povaa, mutta en todellakaan usko Fulhamin pitävän nollia edes kotonaan. Täten isketään Villan maali lapulle.

Illan myöhäisemmässä matsissa on pelin taso hieman korkeammalla, kun Anfieldillä isäntänä toimiva Liverpool saa vieraita Pohjois-Lontoosta. Mikel Artetan Arsenal saapuu Liverpooliin luonnollisesti altavastaajana, kuten lähes mikä tahansa joukkue tuolla stadionilla vieraillessaan on.

Arsenal on eittämättä nostanut potentiaaliaan Artetan alaisuudessa ja saattaa pistää Poolinkin tiukoille. Liverpool on kuitenkin kotinurmella niin vakuuttava ryhmä, ettei pistemenetystä ilman ihmeitä nähdä. Kotijoukkueen voitto sillä twistillä että vähintään pari maalia nähdään kuulostaa hyvältä sijoitukselta tämän lapun jatkoksi ja kertoimella 2.22 lähdetään kampanjaan mukaan.

TUPLAAMAAN!

Tsekkaa uusi Payback Booster – palautusta joka pyöräytyksestä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here