Tottenham iski salamamaalin – Manchester United vastaantulija Wembleyllä

Tottenham iski keskiviikkona Manchester Unitedin verkkoon Valioliigan historian toiseksi nopeimman maalin. Spurs otti kotiyleisönsä edessä ansaitut kolme pistettä lukemin 2-0.

Christian Eriksen huudatti Wembleyn yleisöä, kun ottelua oli pelattu vain 11 sekuntia. Valioliigan kaikkien aikojen toiseksi nopeinta osumaa edellä on vain Spursin Ledley Kingin 9,9 sekunnissa tehtailema maali vuodelta 2000.

United sai pian tyrmäävän alun jälkeen pari paikkaa, mutta Hugo Lloris pysyi ohittamattomana. Lisää kylmää vettä satoi manchesterilaisten niskaan 28.minuutilla, kun Phil Jones sähläsi pallon omaan rysään.Toisella puoliajalla Unitedin kiri jäi totaalisesti piippuun, eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä.

Spurs tappelee kynsin hampain Mestarien liigan paikasta. Joukkue on tällä hetkellä viidennellä sijalla. Kahden pisteen päässä edellä on eilen shokkitappion kärsinyt Chelsea sekä tiistaina vierasvoiton hakenut Liverpool.