Toppari lainalle Liverpooliin – tulee helpottamaan loukkaantumissumaa

Generated by IJG JPEG Library

Generated by IJG JPEG Library

Liverpool hankki Steven Caulkerin helpottamaan puolustuspään loukkaantumisia.

Englannin Valioliigan Liverpool tiedotti eilen hankkineensa keskuspuolustaja Steven Caulkerin Mestaruussarjassa pelaavasta Queens Park Rangersista. Caulker siirtyy Anfieldille loppukauden mittaisella vuokrasopimuksella.

Lontoossa syntynyt Caulker siirtyi viime kesänä QPR:stä vuoden mittaisella vuokrasopimuksella Southamptoniin, mutta esiintyi vain harvakseltaan Pyhimysten paidassa.

Southampton ja QPR purkivat Caulkerin vuokrasopimuksen eilen. Kertaalleen Englannin maajoukkueessa esiintynyt puolustaja liittyi saman tien Liverpoolin vahvuuteen.

Southampton-luotsi Ronald Koeman ei ollut moksiskaan Caulkerin siirrosta.

– Steven tuli meille viime kesänä koska meille oli paljon loukkaantumisia, mutta kun hankimme Virgil van Dijkin niin hän ei ole pelannut paljoa ja on ollut vaihtomies. Meillä on paljon vaihtoehtoja hänen paikallaan, enkä halua estää Stevenin mahdollisuutta pelata Liverpoolissa, hollantilainen totesi.

Tottenhamin akatemiasta Valioliigaan ponnistanut Caulker menee suoraan Liverpoolin kokoonpanoon keskiviikkoisessa Arsenal-kohtaamisessa. Todennäköisesti mies aloittaa penkiltä, mutta Liverpool-manageri Jürgen Klopp saattaa yllättää ja heittää lontoolaisen heti altaan syvään päähän.

Liverpoolin alakerrassa loukkaantumisista kärsivät tällä hetkellä Mamadou Sakho, Martin Škrtel, Dejan Lovren, Kolo Touré sekä Joe Gomez.

Lähde: SkySports

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here