Puoliaika.com otteluennakko: Newcastle United – Manchester United

Valioliiga otteluennakko

12/06/16 – 21:45

@St. James’ Park, Newcastle-upon-Tyne

Jatkuvan potku-uhan alla elävä Louis van Gaal johdattaa Manchester Unitedin St. James’ Parkille Newcastlen vieraaksi.

Valioliigassa ruvetaan jo tähyilemään kohti kevättä. Kaudesta on pelattu 20 kierrosta ja illan ottelussa esiintyvien seurojen kunto ei missään nimessä ole paras mahdollinen kauden toisen puolikkaan alussa.

Kotijoukkue Newcastle on hälyttävästi sarjassa sijalla 18. Putoajan paikalla keikkuvien Harakoiden seurajohto onkin avannut kukkaron nyörejään. Useiden loukkaantumisten runtelema Newcastle klousasi eilen senegalilaisen Henri Saivetin siirron Bordeauxista. Swansean keskikenttämiehen Jonjo Shelveyn siirtyminen Koillis-Englantiin on brittilehtien mukaan vain päivistä kiinni.

Vieraileva ManU on rämpinyt jo useamman kuukauden. Red Devils on silti sarjassa viidentenä, kolme pistettä jäljessä viimeistä Mestarien liigan paikkaa pitävästä Tottenhamista. Tottenhamin ja muiden top 4 -seurojen vahva vire pakottaakin Louis van Gaalin miehistön havittelemaan vierasvoittoa tiistai-illan kamppailusta.

Newcastlen perisyntinä on suoritustason heilahtelu. Magpiesin otteet huojuvat surkeasta aina lupauksia herättävään. Tällä kaudella maalinteko on ollut täydellistä tervanjuontia illan isännille, sillä raitapaidat ovat osuneet Valioliigassa vain 19 kertaa.

Vierailija ei sekään ole takavuosien iskussa. ManU on tehnyt kauden aikana sekin vaivaiset 24 maalia. Kauden kliinisin joukkue, Manchester City, on tehtaillut mukavat 39 osumaa.

Steve McClarenin potkut Newcastlen peräsimestä saattavat olla vain parin tappion päässä, joka on omiaan lisäämään sekasortoa seurassa. Illan otteluun kotijoukkue lähtee vauhdikkaasti telineistä, mutta mikäli vierailija saa pallonhallinnan itselleen ja kotiyleisön hiljaiseksi, on ManU:lla silloin kaikki voiton avaimet käsissään. Lähtökohtaisesti vierailija on hienoinen suosikki, mutta tämä voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa – yksikin maali voi riittää.

Toimitus poimi muutaman pelikohteen NordicBetin listalta:

  • Tasapeli @3.80
  • Alle 2.5 maalia @1.75
  • Puoliaika/Lopputulos: 1/X @15.00
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here