Terry: ”Vielä kolme vuotta”

terry_john

John Terry vakuuttaa pelaavansa huipputasolla vielä kolme vuotta.

Keskuspuolustaja John Terryn ura Chelseassa alkaa kääntyä loppusuoralle, mikäli raportit Chelsean haluttomuudesta tarjota kapteenilleen uutta sopimusta pitävät paikkansa. Vuonna 1998 debyyttinsä Chelsean sinipaidassa tehnyt Terry haluaa silti jatkaa pelaamista, vaikka siirto muihin maisemiin tulisikin ajankohtaiseksi.

– Viimeiset 3-4 vuotta olen fyysisesti tuntenut olevani parhaimmillani. Nuorempana otat aina kaiken itsestäänselvyytenä; syöt mitä haluat, harjoittelet ja pelaat huolettomasti. Nykyisin ruokavalion tärkeys korostuu – et voi tankata leipää ja pastaa, kaikki on mennyt uusiksi. Unen merkityskin korostuu, englantilainen kertoi.

Toppari on tehnyt selväksi, ettei hän tule siirtymään toiseen Valioliigaseuraan mikäli ura Chelseassa loppuu tähän kauteen.

– Tankissa on bensaa vielä ainakin kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi. Jos en voi jatkaa Chelseassa, olen todella surullinen, mutta siinä tapauksessa siirryn jonnekin muualle. Haluan pelata korkeimmalla tasolla, mutta olen Chelsean miehiä läpikotaisin – en voisi ikinä tehdä sitä faneille (siirto toiseen Valioliigaseuraan), Terry vakuutteli.

Ottajia romuluisella Terryllä varmasti riittää, sillä hän on edelleen kelpo sotaratsu puolustuksen keskustaan.

– Muut Euroopan sarjat ovat ehdottomasti vaihtoehtona. Kenties Italia? MLS, Kiina, Qatar – en todella osaa sanoa vielä tässä vaiheessa. Chelsealle olen tehnyt selväksi että ykkösvaihtoehto olisi pysyminen täällä, 35-vuotias englantilainen pohdiskeli.

Lähde: SkySports

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here