Piakkoin 34 vuotta täyttävä suomalainen hyökkääjälegenda Teemu Pukki se jaksaa edelleen painaa. Mies oli liekeissä MLS:ssä.

Minnesota United kaatoi vieraskentällä Orlando Cityn numeroin 2-3 (1-2) Major League Soccerissa sunnuntaiaamuyönä Suomen aikaa. Ottelun hahmo oli kaksi maalia Minnesotalle tehnyt Teemu Pukki.

Orlando City meni johtoon heti 1. minuutilla, mutta Minnesota tasoitti jo 4. minuutilla. Orlandon maalivahti Pedro Gallese oli lähettämässä rutiininomaisesti pitkää palloa, mutta juonikas Pukki sai riistettyä pallon ja laukoi sen lopulta reppuun.

Sitten 38. minuutilla Pukki osui toistamiseen, ja maalin syötti Robin Lod. Orlando tuli toisella jaksolla tasoihin, mutta Minnesotan vaihtomies Bongokuhle Hlongwane teki voittomaalin ajassa 90+6 minuuttia.

Pukki pelasi ottelussa 66 minuuttia ja Lod 54 minuuttia. Minnesota on aloittanut uuden MLS-kauden mainiosti, sillä kolmesta ottelusta on kasassa seitsemän pistettä.