Pitkään Tottenhamissakin pelannut 36-vuotias keskuspuolustaja Jan Vertonghen osoitti hienoa urheiluhenkeä Belgiassa.

Anderlecht kaatoi vieraskentällä RWD Molenbeekin numeroin 0-3 (0-3) Belgian Pro Leaguessa viikonloppuna. Ottelun hahmo oli Anderlechtin puolustajakonkari Jan Vertonghen.

Vertonghen teki voittomaaliksi jääneen 0–1-osuman heti 10. minuutilla. Sitten 28 minuutin kohdilla Vertonghen oli noussut hyökkäyspään vaparitilanteeseen, ja lopulta hän kaatui nurmenpintaan rankkarialueen sisällä.

Hidastuksista näkee, että vastustaja otti pallon, eikä tilanteessa ollut aihetta rankkarille. Vertonghen näytti myös itse erotuomarille, että kyseessä ei ollut rankkarin paikka. Erotuomari ei päätöstään muuttanut, ja lopulta Kasper Dolberg laittoi rankkarin sisään, 0-3.

KATSO MYÖS: Video: Teemu Pukki teki tylyn maalin MLS:ssä – pallo pois maalivahdilta ja viimeistely tyhjiin