32-vuotias Teemu Pukki heilutteli verkkoja kahteen otteeseen lauantaina Englannin Mestaruussarjassa. Avausosuma oli kerrassaan tyly!

Sheffield Unitedin ja Norwichin kamppailu päättyi lopulta tasanumeroihin -2 (0-2) Mestaruussarjassa lauantaina.

Norwich johti avausjakson jälkeen 0-2, kun Teemu Pukki osui kahdesti. Maaliruiskun ensimmäinen osuma syntyi heti 3. minuutilla, ja oli todella tyylikäs! Pukki prässäsi ärhäkkäästi ja sai lopulta kurotettua jalkansa väliin United-maalivahti Adam Daviesin potkuun.

Viime peleissä alavireisesti esiintynyt Norwich jäi kuitenkin tasuriin, kun United tuli toisella jaksolla tasoihin. Pukilla oli paikka ratkaista ottelu rangaistuspotkusta 88. minuutilla, mutta Davies torjui.

Norwich on tasaisessa sarjassa nyt kuudentena.